Setup Menus in Admin Panel

Setup Menus in Admin Panel

  • LOGIN
  • Geen producten in de winkelwagen.

7 TIPS OM MEER WERK VAN JE WERK TE MAKEN

Onzekerheid is bij ons creatieven soms een groot probleem. Vinden mensen mijn uitingen wel leuk? En willen ze hier geld voor betalen? Dit vraag ik mij ook dagelijks af, vandaar dat ik dat ben gaan onderzoeken.

 

Ik kreeg de tip van Michel om hier eens naar te gaan kijken:

Wat Chase Jarvis eigenlijk in het kort zegt: You have to do the work! Als je eerst iets gemaakt hebt en het dan gedeeld heb, gaat alles niet vanzelf. Je moet er werk van maken!

 

7 TIPS OM MEER WERK VAN JE WERK TE MAKEN

 

1. Wees actief op social media 
Deel vaak en veel. Ook de dingen die je al een tijd geleden hebt gemaakt. Hierdoor komen weer andere mensen in aanraking met jouw werk en krijg je weer nieuwe volgers en eventueel klanten.

2. Omring jezelf met positiviteit 
Blijf altijd positief. Doomdenken kunnen we namelijk allemaal en dat zorgt er niet voor dat we het beter gaan doen. Onderzoek heeft zelfs aangewezen dat als je positief bent, je meer uit je leven haalt en zelfs langer leeft! Meer lezen hierover?

Check bijvoorbeeld dit boek (bron bol.com)
9200000011356479
Zeker een aanrader voor mensen die meer willen weten over het creëeren van geluk!

3. Netwerken
Ga overal en nergens naartoe. Heb niet alleen oog voor je eigen werk, maar ook dat van anderen. Hier kan je namelijk nog veel van leren. Een mens is nooit uitgeleerd en je hoeft niet overal de beste in te zijn maar open staan voor alles is een eigenschap die elke creatief zou moeten hebben. Ga naar netwerkavonden en ga af en toe bij mensen op de koffie. Geen idee wanneer er een netwerkavond is? Gooi het HIER in de groep en ik weet zeker dat er iemand is die je helpen wilt!

4. Work work work work work 
Maak veel werk, werk hard en lever goed werk af. Hierdoor gaan mensen je vinden en zullen mensen over je gaan praten. En als er positief over je gepraat wordt, heb je kans dat je via mond-tot-mondreclame weer nieuwe klanten krijgt.

5. Geef jezelf doelen en hou een planning bij
Schrijf doelen voor jezelf op. Wat wil je aan het eind van deze maand/jaar behaald hebben? Hou ook een planning bij, hierdoor hou je je doelen in zicht en kan je ze elke keer afvinken. En believe me, afvinken geeft ook al voldoening 😉

IMG_3856

6. Volg workshops & cursussen 
Weet je niet precies hoe je iets moet doen? Don’t worry! Wij zijn allemaal met niks begonnen. Volg workshops of cursussen, hier leer je ook mensen kennen en leer je de fijne kneepjes van het vak. Hierdoor kan je nóg beter werk leveren en het onderbouwen. Check de workshops HIER.

7. Lees veel
Door veel te lezen, leer je ook veel. Als je geen tijd hebt voor het uitgebreid lezen van boeken, heb ik een leuke aanrader voor je. Wordt lid van Blinkist en lees de blinks van bekende boeken. Vind je het extreem interessant, dan koop je het boek en ga je lekker met een kopje thee en een dekentje op de bank lezen.

Lees bijvoorbeeld dit boek (bron: bol.com)  😉
1001004005438777

P.s. Extra tip: Vraag gelijk je spouse of hij/zij een voetenmassage geeft. Happier you, happier everybody! 😉

 

Heb je nog vragen of wil je gewoon nog wat aan mij kwijt? Leave a comment down below en voeg mij toe als vriendje op Cafe Obscura. Tot volgende week!

 

Published in Beeldmakers, Bloggers, Fotograaf, Kennis, Ondernemen
24 februari 2017

0 responses on "7 TIPS OM MEER WERK VAN JE WERK TE MAKEN"

Leave a Message

X