Setup Menus in Admin Panel

Setup Menus in Admin Panel

  • LOGIN
  • Geen producten in de winkelwagen.

Courses by InstructorBase

Name

Maurice Jager

Location

Arnhem

Bio

Voorgeschiedenis
Tijdens mijn jeugd draaide het vooral om sport. De beste zijn en daar hard voor trainen. Dat was dagelijkse kost. Toen daar abrupt een einde aan kwam na een aanrijding moest ik op zoek naar iets nieuws. Het werd de opleiding commerciële economie. Ik wilde vooral leren waarom mensen voor een bepaald bedrijf of merk te kiezen. Na wat horeca-baantjes heb ik voldoende lef verzameld om in het diepe te springen en begin ik met mijn eerste ‘echte’ baan. Door mijn gebrek aan praktijkervaring moest ik wel flink mijn best doen, maar ik had veel plezier en heb een heleboel geleerd over hoe je een bedrijf op creatieve wijze succesvol presenteert op het internet. Langzamerhand werd het creatieve gedeelte van het werk kleiner en de commerciële doelstelling belangrijker en verloor ik de belangstelling in het werk. Ik kreeg steeds meer het gevoel een nieuwe weg in te moeten slaan.
Fotografie
Na het nodige ‘soulsearching’ kwam ik tot het inzicht dat ik vooral creativiteit en met mensen bezig zijn erg belangrijk vind. Omdat ik een hele beroerde kunstschilder zou zijn, kwam ik al snel op fotografie. Mijn fotocamera helpt mij met het ontmoeten van veel mensen en ik kan mijn creativiteit er in stoppen. Op zoek naar een inspiratiebron kwam ik Peter Hurley’s werk tegen. Nadat ik opnieuw mijn stoute schoenen had aangetrokken, stuurde ik hem een email voor tips. Dit heeft ervoor gezorgd dat Peter momenteel mijn mentor is en mij coacht om nog betere foto’s te maken. Sinds september 2014 ben ik een Associate fotograaf van Peter Hurley. Dit betekent dat de beste headshot fotograaf van de wereld vindt dat mijn portfolio voldoet aan zijn ‘Standard of Excellence”. Een mooi compliment voor mij en een extra garantie voor mijn klanten dat ik echt weet wat ik doe! Sinds januari 2015 komen alle headshotfotografen wereldwijd samen bij de Headshot Crew en ben ik naast een Associate fotograaf sinds februari 2015 ook een van de 20 Mentors die fotografen wereldwijd helpt om betere portretten te maken. Sinds 2016 werk ik samen met Peter Hurley als Chief Marketing Officer om de HeadshotCrew nog beter te maken.
De toekomst
Het is mijn droom om mijn verleden en de toekomst te laten samensmelten, door mijn commerciële ervaring te combineren met mijn sociale vaardigheden wil ik mensen helpen met mijn fotografie. Zowel op locatie als in mijn studio is alles erop gericht om één op één in een ontspannen omgeving samen te werken. Professionals die zich goed willen presenteren weten mij te vinden en ik krijg veel energie van hun positieve reacties en van vernieuwend bezig zijn en proberen samen een verschil te maken. Samen halen we het beste uit jezelf en leggen dat vast op de foto, dat is toch het mooiste werk wat er is!
Mijn droom komt steeds meer uit en ik kan alleen maar hopen dat jij mij helpt om te blijven dromen…!

X