fbpx
  • LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Maak kennis met Beeldmakers

Welke beeldmakers heb je nodig voor een juist beeld? Het begint allemaal bij de persoonlijke Beeldmaker zelf en de personen die hij nodig heeft voor het maken van het beeld. Daarna de apparatuur die het beeld gaan maken en helpen te maken. Zonder kennis komt er meestal geen goed beeld uit dus een juiste basis kennis voor beeld maken is wel nodig.
En waar word het beeld gemaakt? De locatie is ook zeker bepalend voor de sfeer van het beeld. Om uiteindelijk met software het beeld te vormen naar het perfecte beeld wat de persoonlijke beeldmaker in zijn hoofd heeft. Voor hemzelf of voor zijn opdrachtgevers.

 

Community

Cafe Obscura wordt een plek waar je zowel online als offline beeldmakers zoals fotografen, photoshoppers, modellen, visagiste, styliste, winkels en andere foto vrienden gaat leren kennen. Naast het ontmoeten van beeldmakers kun je er ook veel kennis op doen die verschillende beeldmakers met je gaan delen. En de verschillende beeldmakers waar je dit mee kunt maken.
Dit doormiddel van workshops die je op deze website kan volgen, maar ook workshops die bij jouw in de buurt worden aangeboden op locatie. Met alle beeldmakers willen wij een gezellig en grote community opbouwen. Met vooral een hoop beeldmateriaal en echte waardevolle informatie!
 

 

obscura TEAM

Michel Maat

Michel Maat [ CEO cafeobscura ]

Laura Marijn

Laura Marijn [ COO CafeObscura ]

Kom jij ons versterken?

Kom jij ons versterken? [ info@cafeobscura.nl ]

    ["mailto:info@cafeobscura.nl"

X