fbpx
  • LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Maak kennis met Beeldmakers

Beeldmakers heb je nodig voor het creëren van een goed beeld. Het begint allemaal bij de personen die je nodig hebt voor het maken van het beeld.
Daarna de apparatuur die het beeld gaan maken en helpen te maken. Maar zonder kennis komt er meestal geen goed beeld uit, dus een juiste basiskennis voor beeld maken is ook wel handig. Waar wordt het beeld gemaakt? De locatie is ook zeker bepalend voor de sfeer van het beeld.
Om daarna met software het beeld te vormen naar het perfecte beeld wat de persoonlijke beeldmaker in zijn hoofd heeft. Voor zichzelf of voor zijn opdrachtgevers.
En last but not least… Waarop komt je beeld te staan? Prints, het internet of op producten? Hiervoor maak je natuurlijk je uiteindelijke beeld. En met alle kennis die we samen met jouw delen op onze community zal dit zeker lukken.

 

Community

Cafe Obscura is een community waar je zowel online als offline via beeldmateriaal en workshops gaat kennismaken met verschillende beeldmakers.
Beeldmakers zoals fotografen, photoshoppers, modellen, visagistes, stylistes, winkels en andere beeldmakers. Naast het ontmoeten kun je er ook veel kennis opdoen die verschillende beeldmakers met je gaan delen om jouw werk te verbeteren.

Dit door middel van workshops die je op deze Obscura website kan volgen, maar ook workshops die bij jou in de buurt worden aangeboden op locatie.
Met alle beeldmakers willen wij een gezellig en grote community opbouwen. Met vooral een hoop beeldmateriaal en echte waardevolle informatie!
 

 

obscura TEAM

Michel Maat

Michel Maat [ CEO cafeobscura ]

Kom jij ons versterken?

Kom jij ons versterken? [ info@cafeobscura.nl ]

    ["mailto:info@cafeobscura.nl"

Kom jij ons versterken?

Kom jij ons versterken? [ info@cafeobscura.nl ]

    ["mailto:info@cafeobscura.nl"

X