fbpx
  • LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Wij staan op Patreon!

Wij staan op Patreon!

Wij zijn begonnen met de livestreams zonder winstoogmerk en doen graag waar we goed in zijn. Maar omdat het ons geen geld oplevert moeten wij ander werk aannemen terwijl wij het liefst natuurlijk alleen doen wat wij het allerleukst vinden. En dat is jullie laten kennismaken met beeldmakers en hun kennis.

REDEN
De reden dat wij ons bij Patreon hebben aangesloten is omdat wij voelen dat er meer potentie in ons zit. Met wat hulp kunnen we toewerken naar meer mogelijkheden.

MEER EN BETER
Wij kunnen bijvoorbeeld betere apparatuur kopen, die we nu echt missen en bijvoorbeeld mensen betalen die ons bedrijf nóg groter kunnen maken. Ook willen we ontzettend graag global gaan en nog meer content delen. Wat ook op ons lijstje staat is meer projecten uitvoeren, maar ook daar hebben we jouw hulp bij nodig. Natuurlijk hebben we nog veel meer plannen, maar wij merken dat we maar op één punt achterlopen en dat is jammer genoeg geld.

BELONINGEN EN EXCLUSIEVE CONTENT
Als je ons steunt, krijg je natuurlijk dingen ervoor terug. Sowieso onze dankbaarheid voor je hulp maar er zijn ook beloningen! Wij willen sowieso meer met jou delen als je ons steunt waardoor je exclusieve content krijgt te zien. Waaronder behind the scenes, bloopers, sneakpeaks in huizen van beeldmakers, online workshops en meer!


Check onze Patreon
, steun ons en hou ons goed in de gaten!

alliwantforchristmas

 

 

Published in Nieuws, Over Ons
23 december 2016

0 responses on "Wij staan op Patreon!"

Leave a Message

X