fbpx
  • LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Workshop concertfotografie met Paul Bergen

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de workshop concertfotografie met Paul Bergen. De workshop word gehouden op een zondag in mei op twee zeer muzikale omgevingen, platenzaak Meneer van Ulden en Cafe De Tobbe in Delft. Om te fotograferen hebben we ook de live coverband Ignition uitgenodigd.

De workshop begint met een lezing over Paul zijn werk en werkwijze in de concertfotografie bij Meneer van Ulden. Na de lezing en de begin theorie van de workshop zal er gefototgrafeerd gaan worden bij de buurman, Cafe De Tobbe waar de live band een spetterend optreden gaat geven.

Hou jij nou van muziek en concertfotografie dan is deze workshop zeker iets voor jouw… En de beeldbeleving die daaraan vast zit ook!

Interesse voor de workshop?

Maak je eigen profiel aan als beeldmaker rechts boven aan op deze site. Of schrijf je onderaan de pagina alvast in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte zodra je voor de workshop in kan schrijven.

Alleen de LIVE band zien?

Wil je nou alleen komen luisteren naar deze gave band Ignition en een gezellig drankje komen doen? Dan ben je zeker ook welkom deze dag! Fotograferen van de band is dan alleen wel uitgesloten en is enkel voor de workshop gangers!

Coming soon…

Michel Maat

Published in Nieuws
24 juli 2015

0 responses on "Workshop concertfotografie met Paul Bergen"

Leave a Message

X